خانه هوشمند بی سیم چیست؟ شاید برای پاسخ به این سوال کمی به عقب برگردم. چند سالی است که ساختمان هوشمند بسیار رونق یافته و به یکی از موضوعات مهم در ساخت و ساز ساختمان ها تبدیل شده است، همانطور که در مورد ساخت برق که هزینه های آن نیازی به جلسات و بحث و گفتگو نداشت. همچنین در برآورد هزینه های کل پروژه برق. با وجود اینکه هم از نظر کارکرد و هم از نظر تجمل یکی از مهم ترین قسمت های ساختمان بود، بخش بسیار کوچکی به حساب می آمد.
نرم افزار خانه هوشمند
اما از آنجایی که همیشه به روش سنتی اجرا می شود و شاید 100 سال از تغییر این روند می گذرد، هزینه های آن در مقایسه با سایر هزینه های ساخت ناچیز بوده است.
اما امروزه سازندگان و مالکان متوجه شده اند که ظرافت ساخت و ساز بیش از آن که صرفاً محصول تجمل و زیبایی شناسی باشد، شامل مسائل کاربردی، رفاه و آسایش نیز می شود که زندگی را برای ساکنان این خانه ها بسیار آسان می کند.
همچنین نتایج دیگری مانند صرفه جویی در انرژی و ایمنی به همراه دارد و این موارد به این معنی است که بیش از 60 درصد ساختمان های امروزی از سیستم های خانه هوشمند استفاده می کنند.
اما یکی از بخش های مهم در استفاده از خانه هوشمند هزینه های خانه هوشمند و نحوه پیاده سازی آنها می باشد که در انتخاب خانه هوشمند بسیار مهم است و با توجه به اینکه سیستم های هوشمند سیمی مانند KNX و BUS قیمت های سرسام آوری دارند و همچنین دوست دارند آنها را اجرا کنند. این سیستمها پیچیده و دشوار هستند، بسیاری از مشتریان زودتر این حوزه را ترک میکنند و هوش را محدود میکنند.
مزایا و معایب خانه هوشمند بی سیم و سیمی چیست؟
اما نگران نباشید، زیرا با ورود خانه های هوشمند بی سیم به بازار هوشمند، بسیاری از ایرادات سیستم های سیمی برطرف شده است و دو مورد از مهمترین مزیت های آنها نسبت به سیستم های سیمی قیمت و نحوه اجرا و نصب آن ها است. که قیمت هم دارند کوچکتر از نوع سیمی هستند و برای نصب نیازی به سیم کشی پیچیده نیست و ارتباط بین تجهیزات به صورت بی سیم است که کار نصب را بسیار آسان کرده است.
سیستم های بی سیم هوشمند چگونه کار می کنند
عملکرد سیستم های خانه هوشمند بی سیم به این صورت است که به جای کلیدهای پریزها و ترموستات های سنتی و کلیدهای قدیمی کولر، از کلیدها یا ماژول های خانه هوشمند استفاده می شود که در ابتدا عملکردی مشابه خود کلیدها دارند، یعنی آنها را می توان لمس کرد یا مکانیکی. چراغ ها، فن ها و کولرها را از خود کلیدها روشن و خاموش می کرد. پس از آن نوبت به پنل لمسی مرکزی یا ماژول مرکزی (GATE MAY) می رسد که برای برق فقط نیاز به فاز و صفر دارند و ارتباط آنها نیز بی سیم است.
نظرات این مطلب
تعداد صفحات : 0
درباره ما
اطلاعات کاربری
خبر نامه
چت باکس
پیوندهای روزانه
آمار سایت
کدهای اختصاصی